طرز تهیه بامیه بازاری حرفه ای خوشمزه

2,018 نمایش

اول شهد رو درست کنید (قبلا براتون توضیح دادیم) اینجا فقط میخوام درمورد بامیه بگم ابتدا یک لیوان آب +بیست گرم کره یا روغن جامد + یک ق عسل یا شربت بار (می تونید نریزید و بامیه های روشن تری داشته باشید) با هم بزارید روی حرارت تا به جوش بیاد همیت که شروع به جوش خوردن کرد یه پیمانه ارد رو یکباره بهش اضافه کنید و تندی هم بزنید تا یکدست بشه حالا حدود پنج دقیقه داغ بزنید با شعله ملایم (تفت بدید) اینکار باعث میشه بامیه مغز پخت بشه توجه کنید زیاد داغ زدن هم باعث میشه بامیه در حین سرخ شدن بشکافه بعد خمیر رو تو ظرف دیگه دی انتقال بدید و اجازه بدید کامل خنک بشه بعد دو عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید خوب که مخلوط شد تخم مرغ بعد هم با دست میتویند انجام بدید هم همزن من با دست مخلوط میکنم. بعد اینکه خمیر یکدست شد بریزید توی قیف با ماسوره بامیه هر ماسوره ای میشه فقط ریز نباشه توی ظرفی روغن بریزید در حدی که بامیه شناور بشه و حرارت رو متوسط کنید و بامیه هارو قیف بزنید مثل فیلم و با کمک قیچی وقتی به سایز دلخواه رسید برش بزنید تا وقتی بامیه ها خودشون رو نگرفتن با چیزی هم نزنید که فرمش بهم میخوره فقط خود ظرف رو تکون بدید بعد اینکه بامیه ها سرخ شدن‌بلافاصله توی شهد بزارید و خوب آغشته کنید و بزارید چند دقیقه باشه حدود سه چهار دقیقه بعد خرج کنید اگر نکات رو رعایت کنید یه بامیه عالی و ترد دارید. ❌شربت بامیه ولرم باشه خوبه نه داغ و نه سرد ❌بلافاصله بعد سرخ شدن بندازین توشهدچون هوا باشه شربت به خوردش نمیره اینکارمعمولا برای بامیه خشک میکنن ❌خمیر رو حتما با شعله ملایم داغ بزنید ❌نیازی نیست روغن بامیه داغ بشه بعد قیف بزنید بامیه هارو با شعله متوسط بپزید تا مغز پخت بشه ❌روغن بامیه به دلیل تخم مرغ کف میکنه سعی کنید از ظرف گود استفاده کنید و روغن تمیز باشه

loading...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *